Continental GT Twin

Continental GT Twin Ice Queen

De Royal Enfield Continental GT Twin 650 is de evolutie van de Continental GT 535. Deze laatste is een evolutie van de Continental GT 250, de originele café racer van Royal Enfield. Deze GT wordt aangedreven door een Twin 650 waardoor hij beter presteert dan zijn voorganger.

De klassieke horizontale splitsing die dwars doorheen loopt werd behouden, waardoor de motor van deze Continental GT Twin 650 elegant afgewerkt is en over een dubbele frame beschikt. De cockpit straalt nog steeds de authentieke vibe uit van een café racer dankzij de opvallende tank, het stuur en de klassieke stijl. De Continental GT Twin 650 is uitgerust met naar boven gerichte uitlaten, net zoals de jaren 60 in London.

Om de perfecte rit te creëren voor deze Continental GT Twin 650 was er meer nodig dan een goed uiterlijk. Het team dat het ontwerp en de ontwikkeling bedacht heeft zijn jarenlange opgebouwde knowhow toegepast bij het instellen van belangrijke parameters. Hieronder vallen de stuurhark, bodemvrijheid en hellingshoek.


België: € incl. BTW
Nederland: € incl. BTW en BPM