Continental GT

continentalGT-red

De Continental GT is geïnspireerd door de cafés in de jaren 1960 in vorm en simpliciteit, vangt het gevoel van vrijheid, plezier en reactiviteit. Het traditionele vakmanschap en de moderne technologie zorgen voor een perfecte balans tussen de bestuurder, de machine en het terrein. Het is de lichtste, snelste, krachtigste Royal Enfield in de productie. Het hart van de Continental GT is de herverfde 535cc luchtgekoelde ééncilinder, met een herschikt ECU om punch en reactiviteit te leveren die zo belangrijk zijn voor de café racer. De ergonomische rijhouding biedt een sportieve en moeiteloze manoeuvreerbaarheid en een leuke rijervaring aan.

Royal Enfield heeft ook nauw samengewerkt met Harris Performance op het chassis om het nieuwe dual cradle frame van de Continental GT te creëren. Gecombineerd met een nieuwe vork van 41 mm en dubbele achter schokdempers “Paioli” reageert het chassis vanzelfsprekend op de verzoeken van de piloot. De “Pirelli Sport Demon” banden en de “Brembo” remmen gecombineerd met ABS dragen bij aan deze uitstekende grip.

De motor is een door brandstof ingespoten 535 cc eenheid Construction Engine met een vermogen van 29,1 bhp, ofwel 21 kW en een koppel van 44 Nm. De Continental GT heeft extra reactievermogen, stootkracht en wendbaarheid dankzij het lichtere vliegwiel en dankzij de verhouding vermogen/gewicht dat ook verbeterd is. De Tweaked Exhaust biedt superieure prestaties en bezit het kenmerkende gebrul van de motor. De New Age-technologie en het traditionele Royal Enfield-erfgoed zijn samengebracht waardoor de Continental GT er geweldig uitziet.


België: € 6349 incl. BTW
Nederland: € 7299 incl. BTW en BPM